Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Contactgegevens

Focusview Fotografie
Kerkstraat Noord 36
5441 BJ Oeffelt (N-Br) NL
Mobiel: +31653532112
Telefoon: 0485-479901
E-mail: info@focusview.nl

KvK nummer en openingstijden

Focusview Fotografie staat ingeschreven onder nummer K.v.K. 56119372 en is iedere dag van 09.00 tot 22.00 uur geopend. Wel wordt gewerkt volgens afspraak. Bel of e-mail dus of gebruik het contactformulier

Disclaimer

Focusview Fotografie doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van die verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen dienen louter ter illustratie en hebben, voor zover relevant, de instemming van betrokkenen.

Algemene Voorwaarden

Op alle door Focusview Fotografie aangeboden diensten en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Op verzoek worden deze digitaal en zonder kosten toegezonden.

Privacy- en Cookieverklaring Focusview Fotografie

Voor de Eenmanszaak Focusview Fotografie (hierna te noemen ‘Focusview’) is jouw privacy van groot belang. Dit betekent dat jouw gegevens bij Focusview veilig zijn en dat ze altijd netjes gebruikt worden. E.e.a. conform de nieuwe Europese wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (afgekort AVG). In deze privacyverklaring, welke van toepassing is op de website https://www.focusview.nl wordt uitgelegd, wat Focusview doet met de persoonlijke informatie die jij aan Focusview verstrekt.

Ga naar de privacy- en Cookieverklaring

 

 

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl