Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Dagworkshop naar Museum Insel Hombroich

Laat je verrassen met deze fotografische topdag en ga eens mee naar Insel Hombroich. Een zeer bijzonder museum in Holzheim bij de Duitse plaats Neuss, ongeveer 1 uur rijden vanaf Oeffelt (N-BR). Ontmoet de combinatie van Kunst-, Cultuur en Natuur in al haar facetten. Doel: “Bewuster fotograferen in praktijk brengen” maar bovenal genieten van 'gewoon' het er zijn.

Speeltuin voor iedere liefhebber van fotografie

Tentoonstellingsgebouwen en kunstateliers liggen ongedwongen verspreid over het speciale landschap langs de Erft en het oude park op het Kerninsel. Door elkaar slingerende wegen worden door wisselende kunst- en beeldhouwwerken geflankeerd. De meest uiteenlopende vormen van kunst en cultuur worden op het eiland verenigd. Fotograferen in dit museum mag, echter een statief is niet toegestaan.

Dagprogramma

- 09.00 uur: Vertrek vanaf Oeffelt
- 10.00 uur: Aankomst
- 10.15 uur: Start museumtour
- 12.00 uur: Lunchbuffet
- 13.00 uur: Vervolg museumtour
- 16.00 uur: Vertrek huiswaarts
- 17.30 uur: Terugkomst in Oeffelt

Voor wie?

Deze dagtrip is geschikt voor iedere liefhebber van fotografie. Het type camera maakt daarbij niet uit. De verscheidenheid aan fotografische thema's is uniek en biedt voor iedere beginnende- en/of gevorderde fotograaf voldoende uitdaging. Uiteraard ondersteun ik je waar nodig met tips en trucks voor het maken van de mooiste opnamen.

Prijs en voorwaarden

- De prijs van deze bijzondere dagtrip bedraagt € 75,- p.p. (*)
- Minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 8 personen.
- Info en aanmelding via het Contactformulier
- Vervoer op basis van carpooling
- Begeleiding en coaching: Leo van Vliet

(*) Inclusief entrée en uitgebreid vegetarisch lunchbuffet.

Met 10% extra korting

Indien je iemand anders weet te interesseren die samen met jou deze workshop gaat volgen, dan ontvang jij 10% extra korting op de normale prijs van deze dagworkshop.

En verder..

- Deze fotografische dagtrip wordt regelmatig aangeboden op een zaterdag, zondag of andere dag van de week. Informeer naar de e.v. mogelijkheid.
- Na de workshop bestaat de mogelijkheid om op een andere dag terug te komen voor de na-evaluatie met fotobespreking. Afhankelijk van het aantal belangstellenden zal dit maximaal 1 dagdeel in beslag nemen.

Ook als team- of bedrijfsactiviteit

Focusview organiseert deze dagtrip of avondworkshop ook op andere dagen in de vorm van bijvoorbeeld een team- of bedrijfsactiviteit. Bij aanmelding van een groep met minimaal 6 personen geldt een groepskorting van 5%.

poort in natuur

schilderijenzaal

glas en cirkel

glas en patronen

oude kunst

stalen mannen

expositiegebouw

natuur en landschap

Geinteresseerd in een andere leuke dagtrip? Kijk dan ook eens bij Urbexfotografie.

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl