Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Reacties van particulieren

Basiscursus

Cursisten ervaren de activiteiten van Focusview Fotografie als een prettige en vooral zinvolle ervaring. Met de Basiscursus leren cursisten niet alleen de basis van de fotografie maar ook de knopjes en instellingen op hun camera kennen ter ondersteuning naar het realiseren van betere- en bewustere foto's.

Via deze link lees je enkele reacties van cursisten die deelgenomen hebben aan de Basiscursus.

Vervolgcursus

Met de inspirerende- en uitdagende Vervolgcursus wordt de Basiscursus verder uitgediept. Deze DOE cursus met haar 6 actuele en uitdagende workshops vragen een behoorlijk (tijds)inspanning en creativiteit van de cursisten. Echter die moeite wordt ruimschoots beloond met prachtige resultaten.

Via deze link lees je reacties van cursisten die deelgenomen hebben aan de Vervolgcursus.

Workshops

De workshops van Focusviewe Fotografie zijn speciaal ontwikkeld voor fotografen die meer willen halen uit hun huidige kennis van het bewuste onderwerp. Alle workshops worden voorafgegaan met heldere en duidelijke InfoReaders zodat iedere deelnemer zich optimaal kan inlezen en voorbereiden voor het beste resultaat. Deze workshops zijn geschikt voor zowel individuele fotografen maar ook bijvoorbeeld als bedrijfsactiviteit.

Via deze link lees je reacties van cursisten die deelgenomen hebben aan workshops.

basiscursus

vervolgcursus

vervolgcursus

vervolgcursus

vervolgcursus

 

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl