Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Leo van Vliet - ondernemer en (fotografie)coach

Fotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. In 1998 kocht ik mijn eerste digitale camera en nam daarmee tevens afscheid van het analoge fotografische tijdperk. Een boeiende internationale carrière als manager en ondernemer vormden de basis voor de oprichting van Focusview Fotografie.

What's in a name?

De naam Focusview Fotografie is voor mij een bewuste keuze geweest. Het weerspiegelt de visie waar ik als fotograaf- trainer en coach continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...naar bewuster fotograferen' bevat de missie achter mijn intentie om te blijven investeren in onderscheidende kwaliteit.

Positieve energie

Specialistische activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het werken met mensen en het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten Daarnaast zijn het maken van (bedrijfs)reportages en levering van ICT & DTP solutions voor zowel particulieren als bedrijven vaste kernactiviteiten.

En verder..

Naast Focusview Fotografie werd door mij begin 2011 de regionale Fotografieclub-BGC (Boxmeer, Gennep en Cuijk) opgericht. Deze enthousiaste en actieve fotografieclub kent een gevarieerd ledenbestand en blijkt een uiterst zinvolle brugfunctie te vervullen tussen de regio's Noord-Oost Brabant en Noord Limburg.

LinkedIn en Facebook

Uiteraard kun je Focusview Fotografie 'Liken' op Facebook en beschik ik over een LinkedIn profiel

leo_van_vliet

Fotocredit: Martine Reelick

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl