Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Huwelijksreportage

Kwaliteit, discretie en betrokkenheid vormen de uitgangspunten van een huwelijksreportage door Focusview Fotografie. Logisch toch... het moet immers een prachtige herinnering worden van een onvergetelijke dag. Achtergrondmomenten, samen met de belangrijke momenten in het stadhuis, de kerk, de gasten van de dag, de (bruids)kinderen, het aansnijden van de taart etc, vormen het complete beeld van die bijzondere dag in jullie leven. Uiteraard hoort daar ook de fotoshoot bij met jullie samen op een daartoe geschikte locatie.

Onopvallend, discreet en respectvol

Registreren en vastleggen van de belangrijke momenten en gebeurtenissen rondom het huwelijk vormen voor mij belangrijke voorwaarden bij huwelijksreportages. Belangrijk daarbij is ook, dat dit gebeurt op een onopvallende, discrete en respectvolle wijze. Bekijk voor een willekeurige impressie bijgaande webgalerie-1 of webgalerie-2

Basisreportage

Een basisreportage kan beginnen vanaf het moment dat de bruid- en/of het bruidspaar zich gereed maakt voor de dag en eindigt als het officiële gedeelte is afgelopen. In overleg zit in de prijs ook inbegrepen de fotografie tijdens de receptie aansluitend op het officiële gebeuren. Uiteraard hanteert Focusview Fotografie hierin een grote mate van flexibiliteit en worden de mogelijkheden vooraf duidelijk afgesproken en samen vastgelegd.

Prijs en voorwaarden

Basisreportage € 495,- exclusief album. (*)

(*) Inclusief btw en eerste 50 kilometers. Daarna € 0,25 p/km.
(*) Inclusief digitale levering van de geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie.
(*) Voor eventuele aanvullende (album)wensen bestaan er ruime (keuze)mogelijkheden.

Fotografie tijdens receptie en feest

Ook het feest in de avond laten fotograferen? Dat kan al voor € 37,50 per uur. Dit tarief geldt uitsluitend in het geval Focusview Fotografie ook de fotografie tijdens het officiële gedeelte heeft uitgevoerd.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op om tot een persoonlijk gesprek te komen. Daarin bespreken we de mogelijkheden op basis van jullie wensen.

 

© 2015 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl