Focusview Fotografie
...onderscheidend in kwaliteit

Word Ambassadeur en ontvang tot 25% korting!

Als ambassadeur van Focusview Fotografie kun je van een interessante aanbieding gebruik maken die op kan lopen tot 25% korting op een uitdagende fotografieworkshop.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Als jij iemand weet te interesseren om een basis- of vervolgcursus bij Focusview Fotografie te volgen en die persoon meldt zich via jou aan, dan ontvang jij 25% korting op de prijs van één van onderstaande workshops naar keuze. (*)

Ook als cadeau weg te geven.

Je mag die workshop uiteraard voor jezelf houden maar ook (eventueel) cadeau doen aan iemand anders. De deelnemende persoon dient wel aan de voorwaarden te voldoen die bij desbetreffende workshop omschreven staan aangezien enkele van deze workshops bestemd zijn voor de wat meer gevorderde fotograaf.

Welke workshop wordt jouw keuze?

1. Avond en nachtfotografie
2. Stad- en Architectuurfotografie
3. Natuur en Landschapsfotografie
4. Straatfotografie

Looptijd aanbieding.

Deze aanbieding geldt tot nader order. Ook als jij zelf de basis- of vervolgcursus wilt volgen ben je natuurlijk van harte welkom. En weet je daarbij nog iemand te interesseren dan ontvang jij 5% korting op de normale cursusprijs.

Wanneer wordt de cursus- of workshop gehouden?

Dag- en tijdstip waarop betreffende cursus- of workshop zal plaatsvinden is wisselend afhankelijk van het aantal belangstellenden. Informeer dus naar de mogelijkheden.

Ik wens je veel succes met het Ambassadeurschap en wellicht tot ziens bij een of andere workshop of cursus.

(*) Korting geldt pas wanneer de geïnteresseerde het cursusbedrag heeft betaald.

workshopcollage

Workshopcollage

workshopcollage2

Workshopcollage

workshopcollage

Workshopcollage

© 2022 www.focusview.nl Privacyverklaring info@focusview.nl